• Onze telefoonservice

  U zet uw telefoon uit en gaat in bespreking. Intussen belt er een potentiële klant die uw voicemail krijgt. Jammer, want uit onderzoek blijkt dat minder dan 30% van de bellers uw voicemail inspreekt. Maar liefst 70% neemt contact op met uw concurrent. Voorkom een gemiste kans en schakel detelefoniste.nl in.

  Uw telefoon doorschakelen naar een extern bureau doet u niet zomaar. De telefoniste is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf en de eerste persoon die de klant ontmoet. Dat contact moet dus optimaal verlopen. Belangrijk is dat de telefoniste goed luistert naar uw klant en hem of haar de juiste aandacht geeft. U moet erop kunnen vertrouwen dat dat in orde is. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres.

 • Wat kost het

  Na drie keer overgaan wordt de telefoon doorgeschakeld naar de telefoniste.nl.

  Meer weten over de mogelijkheden en de kosten?

  Bel ons: 085 06 63 000,
  mail ons: info@detelefoniste.nl,

Bel me terug

Naam*

Telefoonnummer*

Bedrijfsnaam*

Close
 • Vraag en antwoord

U schakelt uw telefoon door naar een vast nummer, dat u van ons krijgt. Belt een klant uw nummer, dan verschijnt bij ons in het display uw bedrijfsnaam. Met die naam nemen we de telefoon aan.

Wij brengen u in principe meteen op de hoogte van het contact met de klant. Dat doen we per e-mail. Zodra u weer beschikbaar bent, kunt u zelf naar de klant toe reageren. Als u liever een sms van ons krijgt, kan dat natuurlijk ook.

Als u de telefoon permanent doorschakelt is uw bedrijf altijd bereikbaar. U kunt uw agenda aan ons doorgeven, zodat wij weten wanneer u bereikbaar bent. Wij kunnen uw klanten dan op professionele wijze informeren over wanneer u kunt terugbellen of weer bereikbaar bent.

U kunt er ook voor kiezen om uw telefoon incidenteel door te schakelen. U geeft dan aan ons door wanneer u weer bereikbaar bent. Wij sturen u vervolgens een mail waarin de gegevens staan van de klant, zodat  u uw klant kunt terugbellen.

Midden- en kleinbedrijf, zzp’ers: consultants, trainings- en coachingsbureau’s, verenigingen, makelaars, projectgroepen, webshops, commissies, secretariaten van bedrijven, productiebedrijven, verhuisbedrijven, waarvoor niet..

 • Wanneer kiest u voor onze telefoonservice?

  Als u..
  ✓ regelmatig in bespreking bent
  ✓ vaak in het buitenland bent.
  ✓ aan het werk bent.
  ✓ niet gestoord wilt worden.
  ✓ op vakantie bent.