Nieuwe stagiaire!

Hallo! Mijn naam is Sharon Pieterman, ik ben 21 jaar en woon in Meppel. Ik vind het leuk om mijn saxofoon te bespelen in een fanfareorkest en om lekker op vakantie te gaan. Ik doe de opleiding tot Management Assistant op het Deltion College te Zwolle, dit doe ik in 1 jaar. Hiervoor heb ik…

Lees verder!

Gun u zelf een virtuele assistent!

Uit verschillende interviews doet blijken dat er vaak onvoldoende werk in-house is voor een fulltime secretaresse. Door in plaats daarvan te werken met een virtuele assistent kan de ondernemer op ieder moment van de dag een beroep op haar of hem doen.

Lees verder!

Zorgeloos op vakantie!

Een antwoordapparaat tijdens de vakantie is onpersoonlijk en niet al te professioneel. In plaats daarvan kunt u tijdens uw afwezigheid de telefonistes van DeTelefoniste inschakelen!

Lees verder!

Webshop ondersteuning

DeTelefoniste kan u faciliteren in verschillende onderdelen van webshop beheer, zoals vragen beantwoorden van klanten, bereikbaarheid garanderen en klachtenservice.

Lees verder!

Luisteren

Waar letten wij op tijdens het aannemen van telefonische gesprekken? Lees hier onze lijst aan handige tips bij het aandachtig luisteren.

Lees verder!