Gezien de aard van onze dienst staan niet alle opdrachtgevers onder referenties vermeld.

Detelefoniste.nl is voor ons een betrouwbare partner voor het afhandelen van telefoontjes van onze webshop. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling door de medewerkers van de telefoniste.nl Op zoek naar een betaalbare, betrouwbare flexibele partij dan kunnen wij detelefoniste.nl absoluut aanbevelen!

Webshop in kinderkleding

Vriendelijk, accuraat en betrokken. Ze nemen de telefoon aan en plannen de afspraken in met mijn patiënten. Al drie jaar werken we op een prettige manier samen.

Ayurveda-arts

Het mooiste is wanneer een patiënt tijdens een behandeling de opmerking maakt dat mijn ‘assistentes’ zo vriendelijk zijn.

Atlas Zone Therapie

Wij werken sinds een aantal jaren met grote tevredenheid samen met detelefoniste.nl.
De dames werken zeer professioneel, zijn erg betrokken en weten van elkaar wat er speelt.
Mochten cliënten in de ochtend bellen met bijvoorbeeld Janina en in de middag spreken ze bijvoorbeeld met Cindy dan weten ze van elkaar waar deze persoon voor heeft gebeld.
Dit geeft een positief beeld voor je eigen bedrijf, in ons geval Direct-psycholoog.

Detelefoniste.nl kan veel meer verzorgen dan alleen de bereikbaarheid en het inplannen van de afspraken. Ze regelen bij ons ook een deel van de facturatie maar ook andere secretariële werkzaamheden kan je goed aan hen delegeren.

We hebben een beroep en bedrijf wat nog redelijk onbekend is, dat werpt natuurlijk vragen op bij mensen die gaan bellen. Niet alleen het inboeken van consulten is belangrijk, juist ook de mogelijkheid de meeste vragen te kunnen beantwoorden.

Door een middag met het team samen geweest te zijn en ze uitleg te hebben gegeven zijn ze in staat de meeste vragen te beantwoorden. Dat doen ze met geduld en aandacht voor onze cliënten. Dat geeft ons rust, heerlijk altijd terug te kunnen vallen op deze professionals!

De Groene Zuster

Wij kozen voor detelefoniste.nl waarvan de medewerkers dialectloos Nederlands spreken. Zo merkt de klant vaak niet eens dat we zelf afwezig zijn. Een aanbevelenswaardige oplossing, ook voor kortstondige waarneming, zonder contracten of onredelijke kosten.

Webwinkel Decovista

Kornelis Caps & Closures vindt een goede bereikbaarheid ontzettend belangrijk.
Wanneer de bezetting laag is, bij een plotseling ingelast overleg, of tijdens piekuren schakelen wij DeTelefoniste in. Eén telefoontje of e-mail is dan genoeg: even kortsluiten wie er afwezig zijn en het is geregeld. Of het nu om een kwartiertje gaat of een hele middag, volgende week of per direct, het is altijd mogelijk. En onze klant heeft vaak niets in de gaten, er wordt tenslotte met onze eigen bedrijfsnaam opgenomen en doorverbonden naar onze doorkiesnummers.

Wij maken dan ook regelmatig dankbaar gebruik van DeTelefoniste.nl!

Al sinds enkele jaren maken wij gebruik van de service van detelefoniste.nl. Ten tijde van onderbezetting, vakantieperiodes en andere situaties waarbij wij zelf onze telefonische bereikbaarheid niet accuraat kunnen waarborgen, neemt Detelefoniste.nl dit van ons over, op een professionele wijze, met een adequate verslaglegging van het telefoongesprek en de te ondernemen acties.

Voor Laveau Schoonmaak is dit een perfecte aanvulling om professioneel klanten en relaties te woord te staan als we het zelf even niet kunnen doen.

Laveau Schoonmaak

Detelefoniste.nl / desecretariaatsmanager.nl is een breed inzetbaar team professionals.
Ze ontzorgen onze organisatie met o.a. achtervang e-mail/telefonie, ondersteuning bij bijeenkomsten, (bestuurlijke) notulen, agendabeheer en inzetbaar bij de voorbereiding van evenementen.

En bovenal, een prettige samenwerking met snelle afronding en follow-up van zaken!

WoON Twente