Gezien de aard van onze dienst staan niet alle opdrachtgevers onder referenties vermeld.

detelefoniste.nl is voor ons een betrouwbare partner voor het afhandelen van telefoontjes van onze webshop. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling door de medewerkers van de telefoniste.nl Op zoek naar een betaalbare, betrouwbare flexibele partij dan kunnen wij detelefoniste.nl absoluut aanbevelen!

Het mooist is wanneer een patiënt tijdens een behandeling de opmerking maakt dat mijn ‘assistentes’ zo vriendelijk zijn.

Atlas Profilax

Vriendelijk, accuraat en betrokken. Ze nemen de telefoon aan en plannen de afspraken in met mijn patiënten. Al drie jaar werken we op een prettige manier samen.

Ayurveda-arts

Ik maak gebruik van de diensten van detelefoniste.nl om de piekbelasting in telefonische vragen op te vangen in verband met een grootschalige enquête die wij uitvoeren.

Stichting MLO

Wij kozen voor detelefoniste.nl waarvan de medewerkers dialectloos Nederlands spreken. Zo merkt de klant vaak niet eens dat we zelf afwezig zijn. Een aanbevelenswaardige oplossing, ook voor kortstondige waarneming, zonder contracten of onredelijke kosten.

Webwinkel Decovista

Wij kunnen niet altijd de telefoon opnemen en maken graag gebruik van detelefoniste.nl om ons te kunnen focussen op andere werkzaamheden. De flexibele terugkoppeling van de aangenomen telefoontjes naar bijvoorbeeld onze buitendienstmedewerkers, maakt dit voor ons mogelijk.

medicaldynamics

Het is voor ons belangrijk dat onze klanten te woord worden gestaan door een team van betrokken en ervaren telefonistes die oplossingsgericht meedenken. Saskia en haar team zorgen dat telefoontjes adequaat worden opgevolgd en onze klant het antwoord krijgt dat hem is beloofd.

Care-Full

Detelefoniste.nl beantwoordt nu onze telefoontjes uit onze naam, plannen daar waar mogelijk afspraken en geven boodschappen door aan adviseurs wanneer we niet bereikbaar zijn. Ze werken betrouwbaar en servicegericht.

Directeur Van Gemert Groep